Proefles

Het is mogelijk om een eenmalige proefles te volgen in een groep van maximaal 12 personen. Deze duurt 1,5 uur.  U kunt  aan den lijve ondervinden wat het lopen met stokken inhoudt. Een speciale conditie is niet vereist. Iedereen kan meedoen om in eigen tempo een beetje aan de techniek te ruiken; conditie komt later aan de orde tijdens de lessen.

Ook krijgt u informatie over het materiaal. Aan het eind van de proefles is er nog gelegenheid vragen te stellen onder het genot van een drankje. Deelname aan een proefles kost € 12,00 (inclusief iets te drinken na afloop). Het enige dat u nodig heeft zijn goede wandelschoenen, want we lopen in het bos.
Vertrekpunt: parkeerplaats t.o. café Het Galgenwiel, Burg. Smeelelaan 124, 5144 NK Waalwijk.

Nordic walking is ook een geschikte activiteit voor uw familie- of bedrijfsuitje. En een prima intermezzo op studiedagen en congressen.

Hieronder vindt u de agenda van de proeflessen:

 • Nordic walking proeflessen

  Proeflessen 2024
  2x per jaar is er een mogelijkheid om individueel mee te doen aan een kennismakingsles nordic walking in een groepje. Je kunt dan ervaren of deze wandelsport iets voor je is.

  Je moet je  interesse voor een proefles in een groep van tevoren kenbaar maken per telefoon (06-55533313) of via het contactformulier; onder vermelding van je lichaamslengte.
  Alle proeflessen starten bij De Galgenwiel, Burg. Smeelelaan 124, 5144 NK Waalwijk.  Duur: ca. 75 minuten. Kosten: 15 euro p.p.

  De eerstvolgende mogelijkheid is zondag 7 april 2024, 10-11.30 uur.

  De volgende mogelijkheid is op zaterdag 5 oktober, 11-12.30 uur.

  (Ook is het mogelijk om individueel (1 of 2 personen) een proefles af te spreken. Dit kan zowel op werkdagen als in het weekend. De kosten van deze privéproefles : 40 euro. Een andere lokatie kan ook, als het niet te ver weg is. Of evt. tegen meerprijs.

  Lees verder →