Cursus

Bent u enthousiast geworden en wilt u de techniek ook goed leren?
Dan kunt u bij mij terecht voor een cursus. Deze bestaat uit 5 lessen van 1 uur en 15 minuten en wordt gegeven in groepjes van maximaal 10 personen. In de cursus leert u stap voor stap de techniek van het Nordic Wandelen en krijgt u uitgebreide informatie over het materiaal (schoenen, kleding, stokken).

De lessen zijn toegankelijk voor iedereen die kerngezond is of minder gezond, voor jong en oud, voor dun, volslank of mensen met overgewicht. Voor personen met klachten of problemen m.b.t. houding of bewegingsapparaat is er speciale aandacht. Deelname aan een cursus kost € 75,00.
Een groepscursus gaat van start op zaterdagmiddag van 14.00 – 15.15  uur bij deelname van minimaal 4 personen.

Komen de cursusdata u niet gelegen? Neem dan contact met mij op voor individuele afspraken. Er is meer mogelijk dan u misschien denkt!

 

 • Nordic walking cursus

  Cursus 2024
  Een  groepscursus bestaat uit 5 lessen van  ca. 75 minuten en kost 75 euro.
  Op zaterdagmiddagen  van 14.00 – 15.15 uur of zondagochtenden van 10.00 – 11.15 uur.

  De groepscursus gaat van start bij deelname van minimaal 4 personen.  Het maximum is 10 .

  Komt deze dag je slecht uit?  Of wil je niet in een groep? Het is altijd mogelijk  om  individuele afspraken te maken voor een cursus.  Neem hiervoor telefonisch contact met mij op (06-55533313). Wil je privé-lessen volgen dan is het tarief  40 euro per uur. Je moet er rekening mee houden dat je ca.  2-3 privélessen nodig hebt voor het optimale resultaat.

  Om zeker te zijn van een plekje in een groep moet je je bijtijds aanmelden. Bij voldoende aanmeldingen komt er in juni (als de avonden lang zijn) ook een mogelijkheid om ’s avonds les te krijgen. (dinsdagavonden).

  Lees verder →